019 - 255 8956 thehasfa@gmail.com

Alhamdulillah. Pada 31 Oktober 2016, saya dan Amen Naqib dijemput untuk menghadiri sebuah sesi perbincangan bagi sebuah slot Al-Hujjah di konti radio IIUM.FM, IIUM Gombak. Slot ini menampilkan speaker yang berbeza untuk membincangkan topik yang berbeza. Kebiasaanya slot ini dikendalikan dalam Bahasa Arab. Walaubagaimanapun, slot yang ditawarkan kepada saya dan Amen Naqib pada kali ini tidak memerlukan kami untuk berkomunikasi di dalam Bahasa Arab. Tajuk perbincangan?

“Malaysia perlu mewujudkan industri perfileman seperti Hollywood dan Bollywood.”

Pendapat anda?

Di dalam slot ini, saya mewakili HAS Filmmaking Academy selaku Ketua Pegawai Eksekutif manakala Amen Naqib hadir sebagai “Indie Filmmaker”. Jom ikuti perbincangan ini melalui rakaman audio slot Al-Hujjah bersama HAS Filmmaking Academy dan Amen Naqib melalui Channel Youtube HAS Filmmaking Academy! Terima kasih kepada IIUM.FM kerana memberikan fail rakaman audio kepada kami untuk kami kongsikan kepada anda semua!

Nyatakan cadangan, komentar dan pendapat anda di ruangan komen! Jom bersama-sama kami mendidik masyarakat melalui filem, dan melahirkan filmmaker yang mendidik masyarakat!

‘We Educate’
HAS Filmmaking Academy

Laporan ditulis oleh : Nazirul Haziq | CEO HAS Filmmaking Academy

Share This

Belajar sesuatu?

Kongsi sekarang kepada rakan anda!

DAPATKAN SURAT KONGSI INSPIRASI!

Kongsikan e-mel anda di sini untuk kami inpirasikan dan hantarkan update artikel terbaru & freebies terus ke dalam inbox anda! Lebih tenang kan?

 

Tahniah! Mari sama-sama kita kongsi inspirasi