019 - 255 8956 thehasfa@gmail.com

Bebas

Artikel tentang filem dan dunia perfileman

DESPICABLE ME Kembali!

3 tahun yang lepas, saya menyangka Despicable Me 2 adalah yang terakhir. Namun, nampaknya tidak! Gru kembali!

Spider-Man : Homecoming

Reboot. New faces. Saya rasa semua orang dah awed during Captain America : Civil War. Sebab masa tu kemunculan pertama SpiderMan dalam filem Marvel Studios. Pada Februari 2015 lepas, Marvel Studios dan Sony bersetuju untuk berkongsi hak karakter SpiderMan...

Trailer Terbaru The Mummy (2017)

Orang-orang tua kata benda halus ni jangan kita kacau. Haa kan dah kena. Trailer mula-mula dah ada efek seram lepas tu terus masuk action pula. Nak tahu ceritanya macam mana kenalah kita tunggu ia ditayangkan di pawagam. We Educate HAS Filmmaking...

Trailer Guardian of the Galaxy Vol.2

Ending Guardian of the Galaxy vol.1 sangat menyedihkan bila part Groot sanggup menggunakan dirinya untuk melindungi kawan-kawannya. Tapi dalam Guardian of the Galaxy vol.2, Groot is sooooooo cute. Dah get ready nak tonton di pawagam? We Educate HAS Filmmaking...

3 PERKARA YANG HASFA PELAJARI DARIPADA TUN DR. MAHATHIR

Alhamdulillah, pada 17 Oktober 2016 yang lalu, kami diberi peluang selama 1 sesi (1 jam) untuk berjumpa dengan Mantan Perdana Menteri Malaysia yang ke-4 iaitu Tun Dr. Mahathir Mohamad. Sesi perjumpaan selama sejam secara peribadi ini diatur di pejabat beliau di...

Cadangan Drama : Medical Team: Lady Da Vinci No Shindan

Status : Masih bersiaran di TV Maaf jika anda semua rasa saya terlalu banyak mencadangkan drama medikal tapi ini adalah satu drama yang tak boleh dilepaskan. Jika anda peminat drama House, pasti anda akan tertarik dengan drama ini. Duduk di satu meja menyelesaikan kes...

Cadangan Drama : Romantic Doctor, Teacher Kim

Status drama : Masih bersiaran di TV Selalu sangat ke orang cakap tengok cerita Korea ni sebab nak tengok muka hero handsome dan heroin yang cantik? Itu mungkin dulu sebab drama Korea dulu kebanyakannya hero kaya kahwin dengan heroin biasa-biasa. Tetapi kebanyakan...

Share This