019 - 255 8956 thehasfa@gmail.com

Bengkel Perfileman

Ingin belajar bagaimana menghasilkan filem pendek dan video?

Berminat untuk menganjurkan bengkel filmmaking di universiti anda? Jom bersama-sama kami untuk mendidik masyarakat melalui filem, dan melahirkan filmmaker yang mendidik masyarakat! Kami sedang menjalankan sebuah projek HASFA Uni Tour 2016/2017 di mana kami akan menganjurkan bengkel filmmaking di universiti anda dengan kerjasama MPP, persatuan dan kelab sebagai penganjur bersama! Bukan sekadar bengkel, kita juga boleh menganjurkan open talk tentang ‘Film Studies’ yang akan disampaikan oleh trainer-trainer dan filmmaker dari HAS Filmmaking Academy. Berminat? Muat turun kertas kerja dan proposal dari kami sekarang!

Berikut merupakan modul bengkel yang ditawarkan oleh HAS Filmmaking Academy :

  1. Bengkel Perfileman Zero to One (belajar filmmaking dari skrip sehingga editing)
  2. Bengkel Penulisan Skrip.
  3. Bengkel ‘Cinematic Film Editing’.
  4. Bengkel Fotografi DSLR dan Asas Adobe Lightroom dan Adobe Photoshop
  5. Bengkel Video Editing
  6. Bengkel Mereka Poster.
  7. Tayangan Filem, Bedah Filem dan Open Talk tentang Film Studies.

PROPOSAL HASFA UNI TOUR

MPP, kelab dan persatuan yang menjadi penganjur bersama juga akan diberikan komisyen sehingga 30%! Apa tunggu lagi? Muat turun proposal dan hubungi kami dengan segera!

Muat turun Proposal Uni Tour

PROPOSAL BENGKEL LUAR UNIVERSITI

Penganjuran tidak terhad kepada MPP, kelab dan persatuan di dalam universiti. Syarikat, institusi, agensi, kelab, dan persatuan di luar universiti juga dijemput untuk menjadi penganjur bersama. Muat turun proposal di bawah dengan segera, atau hubungi kami di talian 013-5946736. Anda juga boleh menghubungi kami melalui email thehasfa@gmail.com untuk mendapatkan maklumat lanjut!

Muat turun Proposal

SERTAI BENGKEL DAN SEMINAR TERDEKAT

Ikuti perkembangan penganjuran bengkel dan seminar anjuran HAS Filmmaking Academy pada masa akan datang! Bengkel akan datang!
Share This